Híreink

HE logo_color_hatter nelkul kicsi2Kérjük, gondoljon ránk adója 1%-ának felajánlásakor!
Magyarországon törvény adta lehetőség, hogy a személyi jövedelemadó 1%-át felajánlhatjuk civil szervezetek számára, mely nekünk nem kerül pénzbe, de nekik minden forint rengeteget számít.
A debreceni székhelyű Holnapom Egyesület azért dolgozik, hogy a vidéki daganatos betegek is hozzájussanak kiegészítő terápiákhoz és rehabilitációs programokhoz, amik sokszor csak Budapesten elérhetőek.
Kiemelt célunk a rákbetegek érdekképviselete, a rákbetegséggel, a rákbetegek életével kapcsolatos széleskörű szemléletformálás, a betegek kellő mértékű és szakszerű tájékoztatása, segítő szolgáltatások biztosítása, egészségvédő- és sporttevékenységek oktatása, egészségre nevelő- és szemléletformáló életmódprogramok kidolgozása, megszervezése.
Kérjük, adója 1%-ának felajánlásakor gondoljon ránk, támogassa munkánkat, hogy segíthessünk a rákbetegetek lelki és fizikai gyógyulásában.
Adószámunk: 18143214-1-09
Köszönjük a támogatást!

Teret nyitunk

A Teret nyitunk programsorozat alkalmából a debreceni Ifjúsági Házban a DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Gimnáziuma 130 diákjának tartottunk interakítv felvilágosító előadást a daganatprevenció, kockázati tényezők, egészség, betegség, emlő- és here-önvizsgálat, és a szűrések jelentőségének témaköreit érintve.
>>> Fotók

foto 1Értünk Prevenciós Egyetemi Napok – 2016.04.12-13.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Egyetemi Egészségügyi Bizottsága már hetedik alkalommal rendezi meg az ÉPEN – Értünk Prevenciós Egyetemi Napokat.
Április 12-én és 13-án, kedden és szerdán a Debreceni Egyetem Főépületének díszudvarán találkozhatnak velünk is az érdeklődők a rendezvényen, ahol daganatprevencióról, a szűrések fontosságáról, és tabuk nélkül a rákról beszélgethetnek velünk és juthatnak értékes információkhoz a kilátogatók.
Várunk mindenkit szeretettel!

2015holnapom010sassnorifotoNatural Expo kiállítás – 2016.04.14-16.

“Egészségünk mindennapos figyelmet igényel.” Ennek jegyében szeretnénk felhívni figyelmeteket a Natural Expo kiállításra, mely a Fórum bevásárló központban 11. alkalommal kerül megszervezésre április 14-16. között csütörtökön 9:00-20:00 között, péntek-szombaton 9:00-21:00 között, a szépség és az egészség jegyében.
A Holnapom Egyesület is részt vesz kiállítóként.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a standunknál!