Programajánló

Táplálkozási tanácsadás daganatos betegeknek

Időpont: 2017. szeptember 5. 13:00-15.00
Helyszín: DE I. sz. Belgyógyászati Klinika Dietetikai Szakrendelő (alagsor)

Tartja: Szalayné Kónya Zsuzsa  dietetikus

SIMONTON Gyógyító képzelet tréning

A 10 alkalmas tréning első időpontja: 2017. szeptember 7. 15:00-17:00
Helyszín:  Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Onkológiai Osztály
Tartja: Dr. Mailáth Mónika pszichiáter

Simonton-féle terápiás módszer alkalmazása során a betegek relaxált állapotban szimbolikus formában képzelik el azt, ahogyan az immunsejtek legyőzik, ártalmatlanná teszik és a szervezetből eltávolítják a daganatsejteket.
tréning során a résztvevők ismereteket szerezhetnek a stressz, a depresszió és az elfojtott érzelmek káros befolyásáról, szembenézhetnek problémáikkal és megfogalmazhatnak új, pozitív életcélokat önmaguknak. Mindez hozzájárul, hogy a betegek újra irányítói legyenek saját életüknek.

Simonton csoportjainkat azon daganatos betegeknek ajánljuk az orvosi kezelések kiegészítéseként, akik meg szeretnék érteni betegségük lelki hátterét, aktívan részt akarnak vállalni gyógyulásukban. Mindezzel növelhetik életkilátásaikat, javíthatják életminőségüket, megtanulhatják stresszhelyzeteiket kezelni, mindezzel energiákat szabadítva fel a gyógyulásért.

Egészségkonyha – főzőtanfolyam

Időpont: 2017.szeptember 12.  15.00 – kb. 17.00
Helyszín: Debreceni Klinikai Központ I.sz. Belgyógyászati Klinika Tankonyha (alagsorban)
Tartja: Szalayné Kónya Zsuzsa dietetikus
Találkozó az I.sz Belklinika főbejáratánál – rossz idő esetén bent a portán 14.55-kor!

Rehabilitációs jóga
Minden szerdán 11.00 órától és 16.00 órától rehabilitációs jóga, Külsővásár tér 3. Ganga Baráti Kör Jógaközpont

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Minden programot ingyenesen lehet igénybe venni, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Jelentkezni e-mailben lehet a holnapomegyesulet@holnapomegyesulet.hu címen.  Válasz üzenetben el fogjuk küldeni az adott programhoz kapcsolódó tudnivalókat és információkat.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit programjainkra!

Gondolj ránk adód 1%-ának felajánlásakor is!
Holnapom Egyesület
60600084-11062505-00000000

Nem vagy egyedül! Segíteni mindig tudunk!