Egységkonyha főzőtanfolyam 2017. január

Az idei év első Egészségkonyha Főzőtanfolyama is remek hangulatban telt, miközben szorgosan készültek az egészséges és finom ételek. Várunk február 7-én is mindenkit szeretettel!
>>> Fotók

 

 

Sminkeléssel egybekötött kozmetikai- és sminktanácsadás
Egy igazán jó hangulatú sminkelős, teázós, beszélgetős délutánt szerveztünk, ahol az átváltozásban két kozmetikus volt segítségünkre: Katona Erika és Váradi Gyöngyi. Köszönjük nekik az átváltozásokat!
>>> Fotók

 

 

 

Egészségkonyha főzőtanfolyam 2016. december

Mikulás/Miklós napi egészségkonyha főzőtanfolyamunkon ismét vidám hangulatban, kicsit karácsonyi szellemben egészséges és finom ételek kerültek az asztalokra.
Jövőre is várunk szeretettel mindenkit!
>>> Fotók

 

Adventi összejövetel 2016.

Immár hagyományosan minden évben megrendezésre kerül adventi összejövetelünk, melyet idén december 2-án tartottunk, ahol ismét karácsonyi műsorok színesítették ezt a várva várt eseményt.
Hálásan köszönjük a Méliusz Juhász Péter Könyvtár Józsai Fiókkönyvtárának a családias helyszín biztosítását az idei adventi összejövetelünkhöz, az Ady Gimnázium lánykarának a gyönyörű koncertet, mellyel megajándékoztak bennünket, Béres Ilona néprajzkutatónak a karácsonyi ünnepkörről szóló előadást, és Kaskötőné Zsike szaktudását, segítségét az adventi kopogtatók és asztaldíszek elkészítéséhez!
Reméljük, hogy az elkészült adventi díszekkel még szebbé tehetjük az adventi hétvégéket, a készülődést a karácsonyra! >>> Fotók

 

FMP_4865 Nőnapi átalakítás

Nőnap alkalmából egyesületünk néhány szerencsés tagjának lehetősége van nőnap alkalmából egy profi csapat segítségével megújulni, átváltozni a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont, a Tri Lite Stúdió és az Alföld TV jóvoltából. A hölgyek csodaszépek voltak és még szebbek lettek.
>>> Fotók

 

 

2015HolnapomEgyesulet03sassnorifoto 2015holnapom018sassnorifotoTégy ma holnapodért! 2015

Jubileumi, ötödik alkalommal került megrendezésre a Tégy ma a holnapodért! elnevezésű egészségnap a mellrák elleni küzdelem jegyében. 2015. október 2-án 14 órától színvonalas programokkal, szűrésekkel, tanácsadással várt mindenkit a debreceni Holnapom Egyesület a FÓRUM DEBRECEN Bevásárlóközpontban.
>>> Fotók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.