Rendszeres programjaink

„ Nem vagy egyedül! ”

Segíteni mindig tudunk

Orvosok által kontrollált és támogatott kiegészítő terápiákon, foglalkozásokon, előadásokon vehet részt.
Reméljük, mindenki megtalálja a számára leginkább fontos és szükséges információt, támogatást, szolgáltatást.

Lelki segítségnyújtás
Dr. Mailáth Mónika pszichiáter előzetes bejelentkezés alapján egyéni és csoportos pszichoterápiákat tart, melynek célja a gyógyulási folyamat elősegítése, olyan technikák alkalmazásával, mely a napi rutinba építhető. Bejelentkezés Dr. Mailáth Mónika telefonján: 06-30/ 609-6528 vagy e-mailben: mailathmoni@freemail.hu.

Segítő beszélgetés
Ha kétségei vannak, ha bizonytalan, ha megértésre vágyik, ha szeretne többet tudni betegségéről, s hogy mit tehet egészsége helyreállításáért, mit tehet ennek érdekében. Ha támogatásra van szüksége nehéz, kilátástalannak tűnő helyzetében kérjen segítséget Bánfi Ildikó mentálhigiénés szakembertől. Előzetes egyeztetés a 06-30/312-8390-es telefonszámon vagy e-mailben holnapomegyesulet@holnapomegyesulet.hu e-mail címen.

Jógafoglalkozások
Ha szeretné állóképességét, immunrendszerét erősíteni, jöjjön hozzánk jógázni! Szakembereink kifejezetten betegeknek tanítanak egyszerű gyakorlatokat, s relaxációkat.
A jógagyakorlatok tudományosan is bizonyított pozitív hatásai: a testi funkciók, a szellemi teljesítmény és a lelki kiegyensúlyozottság javulása.
Az idegrendszer működésére, a szívműködésre, a vérnyomásra, és az emésztésre pozitív hatást gyakorol. A légzés mélyül, a szervezet több oxigént kap, az életerő megnő, az immunrendszer erősödik. Az általános közérzet és kedélyállapot javul, az alvás nyugodtabbá válik. Az aggódás és szorongás csökken és az önbizalom nő. Jelentkezés telefonos időpont egyeztetés alapján Kökény Tibornénál a 06-20/488-0606 telefonszámon.

Étkezési tanácsadás
Bánfi Ildikó tanácsadást, étrend összeállításban való segítséget, konzultációt tart térítésmentesen, bejelentkezés telefonon a 06-30/312-8390-es telefonszámon vagy e-mailben holnapomegyesulet@holnapomegyesulet.hu  e-mail címen.